maandag 7 januari 2013

Maaike Neuville druk met opnames nieuwe VTM-serie Clan


Maaike Neuville druk met opnames nieuwe VTM-serie Clan.

Oud-politiebureau decor in nieuwe VTM-serie met Maaike Neuville.

Als u naar de herhalingen van Van vlees en bloed kijkt op Eén, ziet u haar elke zondag met rode schort in slagerij Vangenechten. Maar de actrice Maaike Neuville is sinds augustus al volop bezig aan de opnames van de nieuwe VTM-serie Clan, waarbij ze samen met haar drie fictieve zussen een moordplan beraamt op hun schoonbroer.

De voorbije dagen blikte het productiehuis Caviar in Schoten een aantal scènes in voor de nieuwe VTM-reeks Clanmet in een hoofdrol Maaike Neuville druk met opnames nieuwe VTM-serie Clan. Daarvoor werd gebruik gemaakt van het oude politiebureau Gelmelenhof. Het kasteeltje in het centrum staat leeg sinds de politie enkele jaren geleden verhuisde naar het Gasketelplein.

Het gros van de opnames vindt niet in Schoten, maar in buurgemeente Brasschaat plaats, dat in de reeks de naam Vredegem krijgt. In de parkgemeente wordt er gedraaid in het OCMW-gebouw, het Vredegerecht, de bibliotheek, het kasteel van Brasschaat, café Belle Vue en in enkele privéwoningen.

2012
De hoofdrollen worden vertolkt door onder anderen Barbara Sarafian, Maaike Neuville en Dirk Roofthooft. In 'Clan' volgt de kijker tien afleveringen lang het leven van Eva, Veerle, Birgit en Rebekka Goethals. Vier zussen die sinds de vroege dood van hun ouders een echte 'clan' vormen.

De regie van 'Clan' is in handen van het regisseursduo Kaat Beels en Nathalie Basteyns. De reeks met Maaike Neuville wordt in 2012 op het scherm verwacht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten